ztkzž sufinanciranje ZTKZ Županije sufinanciranje

Vi ste posjetitelj broj 537300 od 01.07.2011. g.   Online imamo: posjetitelja: 12

 Srijeda, 06.05.2015.g. 14:08

2. KOLO MODELARSKE LIGE

Dana 30.04.2015.g. održano je 2. kolo modelarske lige zagrebačke županije u OŠ Dragutina Domjanića u organizaciji ZTK zagrebačke županije i OŠ Dragutina Domjanića. Na natjecanju je sudjelovalo 14 ekipa sa 28 učenika od 5. do 7. razreda iz 13 osnovnih škola sa svojih 12 mentora( učitelja tehničke kulture) . Natjecanje je počelo i završilo u vrlo pozitivnom okruženju i pravom natjecateljskom duhu. Tijekom cijelog natjecanja se osjećao žar predanog i natjecateljskog rada, te vrlo uspješnog završetka zadane praktične teme „Kuća – kutija“, što dokazuje i težak posao ocjenjivačkog povjerenstva u određivanju pobjednika. S obzirom na vrlo kvalitetne praktične uratke povjerenstvo se ipak odlučilo da najbolji rad imaju učenici David Petanjek i Danijel Baček iz OŠ Posavski Bregi čija ekipa se zove „MARSOVCI“ i pod vodstvom mentora Tomislava Fajsta, učitelja tehničke kulture u navedenoj OŠ. Drugo mjesto pripalo je učenicima Michaelu Turku i Petru Živoderu iz OŠ Sveta Nejelja sa mentoricom Marjancom Hrđun, čija ekipa se zove „PAULA“.Treće mjesto je pripalo ekipi „TUROPOLJCI“ sa učenicima Davidom Kranjčevićem i Filipom Rožićem s mentorom Josipom Gudeljom. Četvrto mjesto pripalo je učenicima iz OŠ Đure Deželića a peto mjesto učenicima iz OŠ Eugena Kumičića. Svi ostali praktični uradci su bili vrlo kvalitetni no ipak su zauzeli 6. mjesto. 

Zahvaljujemo se svim učenicima, njihovima mentorima, ocjenjivačkom povjerenstvu na čelu s gospodinom Hrvojem Vrhovskim kao predsjednikom povjerenstva, te članovima povjerenstva Nini Kavić, učiteljici likovne kulture i Maji Hunjadi Barišić, školskoj knjižničarki. Također se zahvaljujemo HZTK, ZTK zagrebačke županije s predsjednikom Ivanom Vlainićem koji nam je bio podrška tijekom pripreme i izvedbe natjecanja, gospođi Evi Šajgo, također za pomoć u pripremi natjecanja.

Kao domaćini natjecanja, ravnateljica Gordana Čosić i učitelj tehničke kulture Vinko Gavran želimo najboljim učenicima što bolji plasman na državnom natjecanju koje će se održati u CTK u Kraljevici krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca.


povratak

© • By: Miljenko Mogulić 2011.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com     Design: Zlatko Kelemenić e-mail